BKB Fönsterteknik Logo

BKB Fönsterteknik AB

Lillhagsparken 17D, 422 50 Hisings Backa

Göteborg/Hisingen
Mob. 0705-78 43 80
[email protected]

Om BKB Fönsterteknik

Om BKB Fönsterteknik AB

Ett Göteborgsföretag rakt igenom.

BKB Fönsterteknik AB grundades under 70-talet av Jan Svensson och har haft olika konstellationer. Det nuvarande sedan 1993. Huvudinriktningen har under större delen varit renovering av fönster och balkongdörrar men även byte till nya fönster. Under hösten 2014 övertogs företaget av Danièll Wåhlin som varit anställd hos Jan under många år. Småskaligheten och den nära kundrelationen har alltid präglat verksamheten i företaget kommer fortsättningsvis också att drivas på detta sätt.

Vi är idag 2 anställda som arbetar i och runt Göteborg. Med hjälp av underentreprenörer som vi samarbetar med kan vi även utföra större projekt.

I vår egen verkstad, som är belägen i Lillhagsparken i Hisings Backa, så utför vi allt inom fönster och vi är specialiserade på totala fönsterrenoveringar med bl.a. rötskadelagningar, glasbyte, fönstertätning, ombyggnationer med isolerglas, energiglas och ljuddämpningsglas etc. Vi utför motsvarande arbete också på bl.a. altandörrar och ytterdörrar.

Vi reparerar rötskador på karmar, lagar spanjoletter och beslag, byter tätningslister, kitt och glas på plats om detta är möjligt och lämpligt. Allt enligt kunds önskemål.

Vem vänder vi oss till?

Våra uppdragsgivare är bl.a. kommun, landsting, fastighetsförvaltningar, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Lång erfarenhet, djup kunskap och ett brett kontaktnät inom bygg, fönster och beslag borgar för ett bra resultat.

Vi är auktoriserade Fönsterspecialister och ID06-registrerade. Vi är också givetvis registrerade för F-skatt samt innehar gällande försäkringar.

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss och beskriv din situation.

Kontakta oss

Skicka din förfrågan










(Lämna tom)

Omdömen på Reco