BKB Fönsterteknik Logo

BKB Fönsterteknik AB

Lillhagsparken 17D, 422 50 Hisings Backa

Göteborg/Hisingen
Mob. 0705-78 43 80
[email protected]

Fönsterrenovering, -lagning & -reparation i Göteborg & Hisingen

Fönsterrenovering Göteborg

Fönsterreparation eller fönsterlagning - En åtgärd med många namn!

Vi som arbetar på BKB Fönsterteknik AB idag har utfört fönsterrenoveringar sedan 1993 och älskar vårt arbete. Ett av de vanligaste uppdragen våra kunder anlitar BKB fönsterteknik för är just fönsterreparationer. Tack vare vår erfarenhet på över 20 år och ett dagligt utförande av fönsterlagningar är det alltid ett tryggt val att höra av dig till BKB fönsterteknik.

Fönsterreparationen av träfönster skiljer sig från varandra eftersom de är gjorda av organiskt material, men behovet av service och underhåll är ofta ungefär desamma. Fönsterrenovering är en process som alla träfönster behöver genomgå då och då, annars kan de till slut bli i så dåligt skick att de får kasseras, vilket är synd. Därför är det alltid en god idé att höra av dig till BKB fönsterteknik angående fönsterlagning, då det i längden är ett sparsamt alternativ. Trots att ett fönster är i dåligt skick kan det oftast räddas av en enkel fönsterlagning, även när de ser riktigt risiga ut. Som kund är du alltid varmt välkommen att kontakta oss om du känner dig osäker på hur du vill- eller bör göra med dina fönster, oftast är fönsterreparation det självklara valet.

Fönstrets svaga punkter

Det finns flera svaga punkter på ett fönster och de flesta uppstår där träet är i kontakt med metall så att rost kan angripa träet. Även otäta fönster med springor, sprickor och flagor ger upphov problem genom att leda till röta i träet, vilket sakta men säkert förstör fönstret. Hörn och kanter är alltid mer utsatta, så där är det bra att hålla extra koll.

Även nya träfönster behöver regelbunden service

Kort sagt är det så att fönster som genomgår regelbunden service och fönsterrenovering redan från början slipper drabbas av svårreparerade skador som allvarlig röta eller svåra rostskador.

Välhållna fönster hjälper till att spara in energikostnader eftersom de isolerar bättre, minsta springa gör stor skillnad och vilket glas man har i sitt fönster spelar också stor roll. Vi ger dig gärna tips och råd när du funderar över vad just dina fönster behöver för vård och/eller uppdatering.

Mer än fönsterrenovering

Vi på BKB Fönsterteknik AB erbjuder fler tjänster än bara kvalitetssäkrad fönsterrenovering. Du som behöver hjälp att montera nya fönster i din fastighet är varmt välkommen till oss med ditt uppdrag, vi monterar såväl fönster som dörrar i olika material – allt från trä till plast och aluminium.

Stora kunder – och små

BKB Fönsterteknik AB arbetar med såväl stora kunder som kommun, landsting, bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare, som med mindre kunder som enskilda privatpersoner. Över åren som vi funnits som fönsterrenoverare i Göteborg har vi sakta men säkert byggt upp ett brett kontaktnät och tack vare våra många nöjda kunder har intresset för våra tjänster vuxit stadigt. Vi välkomnar alla som behöver hjälp med fönsterrenovering eller montering av nya fönster.

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss och beskriv din situation.

Kontakta oss

Skicka din förfrågan


(Lämna tom)

Omdömen på Reco